文献
J-GLOBAL ID:200902251060522396
整理番号:05A0517697
食品と栄養補助食品における抗酸化活性とフェノール類の標準定量法
Standardized Methods for the Determination of Antioxidant Capacity and Phenolics in Foods and Dietary Supplements
著者 (3件):
PRIOR Ronald L.
(Arkansas Children’s Nutrition Center, U.S. Dep. Agriculture, Arkansas)
,
WU Xianli
(Arkansas Children’s Nutrition Center, U.S. Dep. Agriculture, Arkansas)
,
SCHAICH Karen
(Rutgers Univ., New Jersey)
資料名:
Journal of Agricultural and Food Chemistry
(Journal of Agricultural and Food Chemistry)
巻:
53
号:
10
ページ:
4290-4302
発行年:
2005年05月18日
JST資料番号:
C0251A
ISSN:
0021-8561
CODEN:
JAFCAU
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
文献レビュー
発行国:
アメリカ合衆国 (USA)
言語:
英語 (EN)