文献
J-GLOBAL ID:200902251202555327
整理番号:04A0516775
種子の成熟と発芽の過程におけるコムギ種子中のチアミン結合蛋白質の蓄積と分解およびチアミンのレベル
Accumulation and Degradation of Thiamin-binding Protein and Level of Thiamin in Wheat Seeds during Seed Maturation and Germination
著者 (6件):
WATANABE K
(Kinki Univ., Nara, JPN)
,
NISHIDA N
(Kinki Univ., Nara, JPN)
,
ADACHI T
(Kinki Univ., Nara, JPN)
,
UEDA M
(Kinki Univ., Nara, JPN)
,
MITSUNAGA T
(Kinki Univ., Nara, JPN)
,
KAWAMURA Y
(Kinki Univ., Nara, JPN)
資料名:
Bioscience, Biotechnology, and Biochemistry
(Bioscience, Biotechnology, and Biochemistry)
巻:
68
号:
6
ページ:
1243-1248
発行年:
2004年06月23日
JST資料番号:
G0021A
ISSN:
0916-8451
CODEN:
BBBIEJ
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
日本 (JPN)
言語:
英語 (EN)