文献
J-GLOBAL ID:200902251444038149
整理番号:07A0124401
バングラデシュの伝統的な発酵乳Dahiから分離された主要な乳酸菌の同定と特
Identification and characterization of dominant lactic acid bacteria isolated from traditional fermented milk Dahi in Bangladesh
著者 (5件):
HARUN-UR-RASHID Md.
(Okayama Univ., Okayama, JPN)
,
HARUN-UR-RASHID Md.
(Bangladesh Agricultural Univ., Mymensingh, BGD)
,
TOGO Kaname
(Okayama Univ., Okayama, JPN)
,
UEDA Minoru
(Kaneka Corp., Hyogo, JPN)
,
MIYAMOTO Taku
(Okayama Univ., Okayama, JPN)
資料名:
World Journal of Microbiology & Biotechnology
(World Journal of Microbiology & Biotechnology)
巻:
23
号:
1
ページ:
125-133
発行年:
2007年01月
JST資料番号:
T0482A
ISSN:
0959-3993
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
オランダ (NLD)
言語:
英語 (EN)