文献
J-GLOBAL ID:200902251475789070
整理番号:05A0351120
コーヒー中のクロロゲン酸ラクトンの形成に及ぼすロースティングの影響
Effect of Roasting on the Formation of Chlorogenic Acid Lactones in Coffee
著者 (4件):
FARAH Adriana
(Vanderbilt Univ. School of Medicine, Tennessee)
,
DE PAULIS Tomas
(Vanderbilt Univ. School of Medicine, Tennessee)
,
TRUGO Luiz C.
(Univ. Federal do Rio de Janeiro, RJ, BRA)
,
MARTIN Peter R.
(Vanderbilt Univ. School of Medicine, Tennessee)
資料名:
Journal of Agricultural and Food Chemistry
(Journal of Agricultural and Food Chemistry)
巻:
53
号:
5
ページ:
1505-1513
発行年:
2005年03月09日
JST資料番号:
C0251A
ISSN:
0021-8561
CODEN:
JAFCAU
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
アメリカ合衆国 (USA)
言語:
英語 (EN)