文献
J-GLOBAL ID:200902251942265128
整理番号:05A0607311
ヒラソウダミオグロビンの熱安定性と構造の関係に関する特性把握
Characterization of Bullet Tuna Myoglobin with Reference to the Thermostability-Structure Relationship
著者 (3件):
UEKI Nobuhiko
(Univ. Tokyo, Tokyo, JPN)
,
CHOW Chau-Jen
(National Kaohsiung Marine Univ., Kaohsiung, TWN)
,
OCHIAI Yoshihiro
(Univ. Tokyo, Tokyo, JPN)
資料名:
Journal of Agricultural and Food Chemistry
(Journal of Agricultural and Food Chemistry)
巻:
53
号:
12
ページ:
4968-4975
発行年:
2005年06月15日
JST資料番号:
C0251A
ISSN:
0021-8561
CODEN:
JAFCAU
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
アメリカ合衆国 (USA)
言語:
英語 (EN)