文献
J-GLOBAL ID:200902252310345327
整理番号:09A0580726
ブラックグラム(Vigna mungo)殻のペルオキシダーゼの精製と特性分析
Purification and characterization of black gram (Vigna mungo) husk peroxidase
著者 (2件):
AJILA C.m.
(Dep. of Biochemistry and Nutrition, Central Food Technological Res. Inst., Mysore 570020, IND)
,
PRASADA RAO U.j.s.
(Dep. of Biochemistry and Nutrition, Central Food Technological Res. Inst., Mysore 570020, IND)
資料名:
Journal of Molecular Catalysis B: Enzymatic
(Journal of Molecular Catalysis B: Enzymatic)
巻:
60
号:
1-2
ページ:
36-44
発行年:
2009年09月
JST資料番号:
W0664A
ISSN:
1381-1177
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
オランダ (NLD)
言語:
英語 (EN)