文献
J-GLOBAL ID:200902252662603601
整理番号:05A0274454
α-アミラーゼとグルコアミラーゼ混合物を用いたクリの固体酵素的加水分解の最適化
Optimization of Solid-State Enzymatic Hydrolysis of Chestnut Using Mixtures of α-Amylase and Glucoamylase
著者 (4件):
LOPEZ C
(Univ. Vigo, Ourense, ESP)
,
TORRADO A
(Univ. Vigo, Ourense, ESP)
,
GUERRA N P
(Univ. Vigo, Ourense, ESP)
,
PASTRANA L
(Univ. Vigo, Ourense, ESP)
資料名:
Journal of Agricultural and Food Chemistry
(Journal of Agricultural and Food Chemistry)
巻:
53
号:
4
ページ:
989-995
発行年:
2005年02月23日
JST資料番号:
C0251A
ISSN:
0021-8561
CODEN:
JAFCAU
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
アメリカ合衆国 (USA)
言語:
英語 (EN)