文献
J-GLOBAL ID:200902252717926774
整理番号:06A0779260
カンタロープ(Cucumis melo L.)ジュースの酵素,微生物及びフレーバーに及ぼすγ線照射の影響
Influence of Gamma Irradiation on Enzyme, Microorganism, and Flavor of Cantaloupe (Cucumis melo L.) Juice
著者 (8件):
WANG Zhengfu
(China Agricultural Univ., Beijing, CHN)
,
MA Yongkun
(Jiangsu Univ., Jiangsu, CHN)
,
ZHAO Guanghua
(China Agricultural Univ., Beijing, CHN)
,
LIAO Xiaojun
(China Agricultural Univ., Beijing, CHN)
,
CHEN Fang
,
WU Jihong
(China Agricultural Univ., Beijing, CHN)
,
CHEN Jiluan
,
HU Xiaosong
(China Agricultural Univ., Beijing, CHN)
資料名:
Journal of Food Science
(Journal of Food Science)
巻:
71
号:
6
ページ:
M215-M220
発行年:
2006年08月
JST資料番号:
C0005A
ISSN:
0022-1147
CODEN:
JFDSAZ
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
アメリカ合衆国 (USA)
言語:
英語 (EN)