文献
J-GLOBAL ID:200902253610104417
整理番号:07A0233653
オリゴペプチドへの酵素的分解による健康な成人男子における大豆蛋白質の腸吸収性の改善
Improvement in the Intestinal Absorption of Soy Protein By Enzymatic Digestion to Oligopeptide in Healthy Adult Men
著者 (7件):
MAEBUCHI Motohiro
(Fuji Oil Co. Ltd., Ibaraki, JPN)
,
SAMOTO Masahiko
(Fuji Oil Co. Ltd., Ibaraki, JPN)
,
KOHNO Mitsutaka
(Fuji Oil Co. Ltd., Ibaraki, JPN)
,
ITO Rie
(Fuji Oil Co. Ltd., Ibaraki, JPN)
,
KOIKEDA Takashi
(Shiba Pales Clinic, Tokyo, JPN)
,
HIROTSUKA Motohiko
(Fuji Oil Co. Ltd., Ibaraki, JPN)
,
NAKABOU Yukihiro
(Kyoto Prefectural Univ., Kyoto, JPN)
資料名:
Food Science and Technology Research
(Food Science and Technology Research)
巻:
13
号:
1
ページ:
45-53
発行年:
2007年02月
JST資料番号:
L2827A
ISSN:
1344-6606
CODEN:
FSTRFS
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
日本 (JPN)
言語:
英語 (EN)