文献
J-GLOBAL ID:200902253706639729
整理番号:06A0035418
五つの味品質を持つ食品のえん下時の舌骨上筋における活性度パターンの判別
DIFFERENTIATION OF ACTIVITY PATTERNS IN THE SUPRAHYOID MUSCLES DURING SWALLOWING OF FOODS WITH FIVE TASTE QUALITIES
著者 (4件):
MIYAOKA Yozo
(Niigata Univ. Health and Welfare School of Health Sci., Niigata, JPN)
,
ASHIDA Ichiro
(Niigata Univ. Health and Welfare School of Health Sci., Niigata, JPN)
,
INAGAKI Daigo
(Niigata Univ. Graduate school of Medical and Dental Sci., Niigata, JPN)
,
KAWAKAMI Shin-ya
(Niigata Univ. Health and Welfare School of Health Sci., Niigata, JPN)
資料名:
Journal of Sensory Studies
(Journal of Sensory Studies)
巻:
20
号:
6
ページ:
473-483
発行年:
2005年12月
JST資料番号:
W0042A
ISSN:
0887-8250
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
アメリカ合衆国 (USA)
言語:
英語 (EN)