文献
J-GLOBAL ID:200902254109540440
整理番号:09A0447460
各種濃度の可溶性食物繊維βグルカンを含む朝食用全粒穀類に対するグルコース及びインシュリン応答
Glucose and insulin responses to whole grain breakfasts varying in soluble fiber, β-glucan: A dose response study in obese women with increased risk for insulin resistance
著者 (6件):
KIM Hyunsook
(Agricultural Res. Serv., US Dept. of Agriculture, CA, USA)
,
STOTE Kim S.
(Agricultural Res. Serv., US Dept. of Agriculture, MD, USA)
,
BEHALL Kay M.
(Agricultural Res. Serv., US Dept. of Agriculture, MD, USA)
,
SPEARS Karen
(Univ. Nevada, NV, USA)
,
VINYARD Bryan
(Agricultural Res. Serv., US Dept. of Agriculture, MD, USA)
,
CONWAY Joan M.
(Agricultural Res. Serv., US Dept. of Agriculture, MD, USA)
資料名:
European Journal of Nutrition
(European Journal of Nutrition)
巻:
48
号:
3
ページ:
170-175
発行年:
2009年04月
JST資料番号:
C0778B
ISSN:
1436-6207
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
ドイツ (DEU)
言語:
英語 (EN)