文献
J-GLOBAL ID:200902254250059233
整理番号:03A0225425
潜在的プロバイオティックのLactobacillus株の機能及び技術的性質に対する乳糖誘導体のラクツロース,ラクチトール及びラクトビオン酸の影響
The effect of lactose derivatives lactulose, lactitol and lactobionic acid on the functional and technological properties of potentially probiotic Lactobacillus strains.
著者 (4件):
SAARELA M
(VTT Biotechnol., Espoo, FIN)
,
HALLAMAA K
(VTT Biotechnol., Espoo, FIN)
,
MATTILA-SANDHOLM T
(VTT Biotechnol., Espoo, FIN)
,
MAETTOE J
(VTT Biotechnol., Espoo, FIN)
資料名:
International Dairy Journal
(International Dairy Journal)
巻:
13
号:
4
ページ:
291-302
発行年:
2003年
JST資料番号:
W0531A
ISSN:
0958-6946
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
イギリス (GBR)
言語:
英語 (EN)