文献
J-GLOBAL ID:200902254749850411
整理番号:03A0050357
クラスタ水による粉末リパーゼの活性化および食用油の工業的エステル化へのリパーゼ粉末の応用
Activation of powdered lipase by cluster water and the use of lipase powders for commercial esterification of food oils.
著者 (5件):
NEGISHI S
(Nisshin Oillio Ltd. Res. Lab., Kanagawa, JPN)
,
SHIRASAWA S
(Nisshin Oillio Ltd. Res. Lab., Kanagawa, JPN)
,
ARAI Y
(Nisshin Oillio Ltd. Res. Lab., Kanagawa, JPN)
,
SUZUKI J
(Nisshin Oillio Ltd. Res. Lab., Kanagawa, JPN)
,
MUKATAKA S
(Univ. Tsukuba, Tsukuba, JPN)
資料名:
Enzyme and Microbial Technology
(Enzyme and Microbial Technology)
巻:
32
号:
1
ページ:
66-70
発行年:
2003年01月02日
JST資料番号:
A0989B
ISSN:
0141-0229
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
アメリカ合衆国 (USA)
言語:
英語 (EN)