文献
J-GLOBAL ID:200902255152515928
整理番号:08A0580492
高エネルギー乳化中のエマルション油滴の再合一
Re-coalescence of emulsion droplets during high-energy emulsification
著者 (4件):
JAFARI Seid Mahdi
(Dep. of Food Sci. and Technol., Gorgan Univ. of Agricultural Sciences and Natural Resources, Gorgan, IRN)
,
ASSADPOOR Elham
(Dep. of Food Sci. and Technol., Gorgan Univ. of Agricultural Sciences and Natural Resources, Gorgan, IRN)
,
HE Yinghe
(School of Engineering, James Cook Univ., Townsville, AUS)
,
BHANDARI Bhesh
(School of Land and Food Sciences, Univ. of Queensland, Brisbane, AUS)
資料名:
Food Hydrocolloids
(Food Hydrocolloids)
巻:
22
号:
7
ページ:
1191-1202
発行年:
2008年10月
JST資料番号:
E0877B
ISSN:
0268-005X
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
文献レビュー
発行国:
イギリス (GBR)
言語:
英語 (EN)