文献
J-GLOBAL ID:200902255852972157
整理番号:05A0437254
茶熱水抽出物によるキビナゴ中の脂質酸化の遅延化
Retardation of lipid oxidation in blue sprat by hot water tea extracts.
著者 (4件):
SETO Yoshie
(Kyoritsu Women’s Univ., Tokyo, JPN)
,
LIN Chin-Cheng
(Yuan-Pei Univ. Sci. and Technol., Hsinchu, TWN)
,
ENDO Yasushi
(Tohoku Univ., Sendai, JPN)
,
FUJIMOTO Kenshiro
(Tohoku Univ., Sendai, JPN)
資料名:
Journal of the Science of Food and Agriculture
(Journal of the Science of Food and Agriculture)
巻:
85
号:
7
ページ:
1119-1124
発行年:
2005年05月
JST資料番号:
C0351A
ISSN:
0022-5142
CODEN:
JSFAAE
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
イギリス (GBR)
言語:
英語 (EN)