文献
J-GLOBAL ID:200902255958303157
整理番号:04A0690580
O/Wエマルション中のアブラヤシ中間留分の結晶化に及ぼすポリグリセロール脂肪酸エステルの脂肪酸部分/エステル化の影響
Influences of fatty acid moiety and esterification of polyglycerol fatty acid esters on the crystallization of palm mid fraction in oil-in-water emulsion
著者 (6件):
SAKAMOTO M
(Sakamoto Yakuhin Kogyo Co., Ltd., Ako-shi, JPN)
,
OHBA A
(Hiroshima Univ., Higashi-Hiroshima-shi, JPN)
,
KURIYAMA J
(Sakamoto Yakuhin Kogyo Co., Ltd., Ako-shi, JPN)
,
MARUO K
(Sakamoto Yakuhin Kogyo Co., Ltd., Ako-shi, JPN)
,
UENO S
(Hiroshima Univ., Higashi-Hiroshima-shi, JPN)
,
SATO K
(Hiroshima Univ., Higashi-Hiroshima-shi, JPN)
資料名:
Colloids and Surfaces. B. Biointerfaces
(Colloids and Surfaces. B. Biointerfaces)
巻:
37
号:
1/2
ページ:
27-33
発行年:
2004年08月15日
JST資料番号:
W0541A
ISSN:
0927-7765
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
オランダ (NLD)
言語:
英語 (EN)