文献
J-GLOBAL ID:200902256477525926
整理番号:05A0436441
食品材料の電気的及びレオロジー的性質に及ぼす凍結-解凍の影響
Effect of Freezing on Electrical and Rheological Properties of Food Materials
著者 (4件):
OHNISHI Shigehiko
(Kagawa Prefectural Industrial Technol. Center, Kagawa, JPN)
,
SHIMIYA Yoko
(Jissen Women’s Univ., Tokyo, JPN)
,
KUMAGAI Hitoshi
(Kyoritsu Women’s Univ., Tokyo, JPN)
,
MIYAWAKI Osato
(Univ. Tokyo, Tokyo, JPN)
資料名:
Food Science and Technology Research
(Food Science and Technology Research)
巻:
10
号:
4
ページ:
453-459
発行年:
2004年11月
JST資料番号:
L2827A
ISSN:
1344-6606
CODEN:
FSTRFS
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
日本 (JPN)
言語:
英語 (EN)