文献
J-GLOBAL ID:200902256570351580
整理番号:07A0269330
成長期および成獣ラットにおけるコレステロールおよびトリグリセリド代謝に及ぼす水稲2品種「コシヒカリ」および「Shunyo」由来の米蛋白質の効果
Effects of Rice Proteins from Two Cultivars, Koshihikari and Shunyo, on Cholesterol and Triglyceride Metabolism in Growing and Adult Rats
著者 (8件):
YANG Lin
(Dep. of Applied Biological Chemistry, Fac. of Agriculture, Niigata Univ.)
,
KUMAGAI Takehisa
(Kameda Seika Co., Ltd.)
,
KAWAMURA Hiroyuki
(Kameda Seika Co., Ltd.)
,
WATANABE Toshiyuki
(Kameda Seika Co., Ltd.)
,
KUBOTA Masatoshi
(Dep. of Applied Biological Chemistry, Fac. of Agriculture, Niigata Univ.)
,
FUJIMURA Shinobu
(Dep. of Applied Biological Chemistry, Fac. of Agriculture, Niigata Univ.)
,
WATANABE Reiko
(Niigata Women’s Coll.)
,
KADOWAKI Motoni
(Dep. of Applied Biological Chemistry, Fac. of Agriculture, Niigata Univ.)
資料名:
Bioscience, Biotechnology, and Biochemistry
(Bioscience, Biotechnology, and Biochemistry)
巻:
71
号:
3
ページ:
694-703 (J-STAGE)
発行年:
2007年
JST資料番号:
G0021A
ISSN:
0916-8451
CODEN:
BBBIEJ
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
日本 (JPN)
言語:
英語 (EN)