文献
J-GLOBAL ID:200902256816929535
整理番号:05A0663470
加圧熱水中における,加熱時間内のグルコースの反応および反応に対する加熱速度の影響
Glucose reactions within the heating period and the effect of heating rate on the reactions in hot compressed water
著者 (6件):
WATANABE Masaru
(Res. Center of Supercritical Fluid Technol., Tohoku Univ., 6-6-11-403 Aoba, Aramaki, Aoba-ku, Sendai 980-8579, JPN)
,
AIZAWA Yuichi
(Res. Center of Supercritical Fluid Technol., Tohoku Univ., 6-6-11-403 Aoba, Aramaki, Aoba-ku, Sendai 980-8579, JPN)
,
IIDA Toru
(Res. Center of Supercritical Fluid Technol., Tohoku Univ., 6-6-11-403 Aoba, Aramaki, Aoba-ku, Sendai 980-8579, JPN)
,
LEVY Caroline
(Res. Center of Supercritical Fluid Technol., Tohoku Univ., 6-6-11-403 Aoba, Aramaki, Aoba-ku, Sendai 980-8579, JPN)
,
AIDA Taku M.
(Res. Center of Supercritical Fluid Technol., Tohoku Univ., 6-6-11-403 Aoba, Aramaki, Aoba-ku, Sendai 980-8579, JPN)
,
INOMATA Hiroshi
(Res. Center of Supercritical Fluid Technol., Tohoku Univ., 6-6-11-403 Aoba, Aramaki, Aoba-ku, Sendai 980-8579, JPN)
資料名:
Carbohydrate Research
(Carbohydrate Research)
巻:
340
号:
12
ページ:
1931-1939
発行年:
2005年09月05日
JST資料番号:
B0929A
ISSN:
0008-6215
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
イギリス (GBR)
言語:
英語 (EN)