文献
J-GLOBAL ID:200902256979218261
整理番号:09A0767165
ニワトリの腸管の種々の部位での栄養素消化性に及ぼす飼料中蛋白質レベルの影響
Effects of Dietary Protein Levels on the Nutrient Digestibility at Different Sites of Chicken Intestines
著者 (4件):
KAMISOYAMA Hiroshi
(Graduate School of Agricultural Sci., Kobe Univ., JPN)
,
HONDA Kazuhisa
(Graduate School of Agricultural Sci., Kobe Univ., JPN)
,
ISSHIKI Yutaka
(Fac. of Agriculture, Kagawa Univ., JPN)
,
HASEGAWA Shin
(Graduate School of Agricultural Sci., Kobe Univ., JPN)
資料名:
Journal of Poultry Science
(Journal of Poultry Science)
巻:
46
号:
3
ページ:
193-197 (J-STAGE)
発行年:
2009年
JST資料番号:
G0008B
ISSN:
1346-7395
CODEN:
JPSOBX
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
日本 (JPN)
言語:
英語 (EN)