文献
J-GLOBAL ID:200902257051051222
整理番号:06A0762210
柑橘類エッセンシャルオイルの香り成分はラット脳スライスからのモノアミン類放出を増強する
Flavor components of monoterpenes in citrus essential oils enhance the release of monoamines from rat brain slices
著者 (6件):
FUKUMOTO Syuichi
(Univ. Shizuoka, Shizuoka, JPN)
,
FUKUMOTO Syuichi
(Pokka Corp., Aichi, JPN)
,
SAWASAKI Emi
(Univ. Shizuoka, Shizuoka, JPN)
,
OKUYAMA Satoshi
(Univ. Shizuoka, Shizuoka, JPN)
,
MIYAKE Yoshiaki
(Tokaigakuen Univ., Nagoya, JPN)
,
YOKOGOSHI Hidehiko
(Univ. Shizuoka, Shizuoka, JPN)
資料名:
Nutritional Neuroscience
(Nutritional Neuroscience)
巻:
9
号:
1/2
ページ:
73-80
発行年:
2006年02月
JST資料番号:
W1744A
ISSN:
1028-415X
資料種別:
逐次刊行物 (A)
発行国:
イギリス (GBR)
言語:
英語 (EN)