文献
J-GLOBAL ID:200902257244790995
整理番号:09A1089325
Maillard反応で架橋されたカルボキシメチルセルロース/分離ダイズタンパク質ブレンド可食性フィルムの構造と性質
Structure and properties of carboxymethyl cellulose/soy protein isolate blend edible films crosslinked by Maillard reactions
著者 (6件):
SU Jun-feng
(Inst. of Materials Sci. & Chemical Engineering, Tianjin Univ. of Commerce, Tianjin 300134, CHN)
,
SU Jun-feng
(School of Material Sci. & Engineering, Tianjin Univ., Tianjin 300072, CHN)
,
HUANG Zhen
(Inst. of Materials Sci. & Chemical Engineering, Tianjin Univ. of Commerce, Tianjin 300134, CHN)
,
YUAN Xiao-yan
(School of Material Sci. & Engineering, Tianjin Univ., Tianjin 300072, CHN)
,
WANG Xin-yu
(Inst. of Materials Sci. & Chemical Engineering, Tianjin Univ. of Commerce, Tianjin 300134, CHN)
,
LI Min
(Inst. of Materials Sci. & Chemical Engineering, Tianjin Univ. of Commerce, Tianjin 300134, CHN)
資料名:
Carbohydrate Polymers
(Carbohydrate Polymers)
巻:
79
号:
1
ページ:
145-153
発行年:
2010年01月05日
JST資料番号:
E0961A
ISSN:
0144-8617
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
イギリス (GBR)
言語:
英語 (EN)