文献
J-GLOBAL ID:200902257419488065
整理番号:06A0319105
コメ胚乳澱粉の構造と老化特性が酒製造に使う蒸し精米粒の酵素消化性に影響する
Structural and Retrogradation Properties of Rice Endosperm Starch Affect Enzyme Digestibility of Steamed Milled-Rice Grains Used in Sake Production
著者 (5件):
OKUDA Masaki
(National Res. Inst. Brewing, Higashihiroshima, JPN)
,
ARAMAKI Isao
(National Res. Inst. Brewing, Higashihiroshima, JPN)
,
KOSEKI Takuya
(National Res. Inst. Brewing, Higashihiroshima, JPN)
,
INOUCHI Naoyoshi
(Fukuyama Univ., Fukuyama, JPN)
,
HASHIZUME Katsumi
(National Res. Inst. Brewing, Higashihiroshima, JPN)
資料名:
Cereal Chemistry
(Cereal Chemistry)
巻:
83
号:
2
ページ:
143-151
発行年:
2006年03月
JST資料番号:
B0245A
ISSN:
0009-0352
CODEN:
CECHAF
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
アメリカ合衆国 (USA)
言語:
英語 (EN)