文献
J-GLOBAL ID:200902257867020414
整理番号:08A0903999
オリーブThasos black品種のテクスチャーと細胞壁多糖類に及ぼす塩漬け処理の影響
Effect of dry-salt processing on the textural properties and cell wall polysaccharides of cv. Thasos black olives
著者 (10件):
CARDOSO Susana M
(Univ. de Aveiro, Aveiro, PRT)
,
MAFRA Isabel
(Univ. de Aveiro, Aveiro, PRT)
,
REIS Ana
(Univ. de Aveiro, Aveiro, PRT)
,
COIMBRA Manuel A
(Univ. de Aveiro, Aveiro, PRT)
,
CARDOSO Susana M
(Inst. Politecnico de Braganca, Braganca, PRT)
,
MAFRA Isabel
(Univ. Catolica Portuguesa, Porto, PRT)
,
GEORGET Dominique MR
(Norwich Lab., Norwich, GBR)
,
SMITH Andrew C
(Norwich Lab., Norwich, GBR)
,
WALDRON Keith W
(Norwich Lab., Norwich, GBR)
,
GEORGET Dominique MR
(Univ. East Anglia, Norwich, GBR)
資料名:
Journal of the Science of Food and Agriculture
(Journal of the Science of Food and Agriculture)
巻:
88
号:
12
ページ:
2079-2086
発行年:
2008年09月
JST資料番号:
C0351A
ISSN:
0022-5142
CODEN:
JSFAAE
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
イギリス (GBR)
言語:
英語 (EN)