文献
J-GLOBAL ID:200902258365009111
整理番号:06A0150725
成熟時の桑の実のラジカル捕捉活性及び組成の変化
Changes in Radical-scavenging Activity and Components of Mulberry Fruit During Maturation
著者 (7件):
OKI Tomoyuki
(Nat. Agricultural and Bio-oriented Res. Organization, Kumamoto, JPN)
,
KOBAYASHI Mio
(Nat. Agricultural and Bio-oriented Res. Organization, Kumamoto, JPN)
,
NAKAMURA Taeko
(Prefectural Univ. Kumamoto, Kumamoto, JPN)
,
OKUYAMA Akiko
(Prefectural Univ. Kumamoto, Kumamoto, JPN)
,
MASUDA Mami
(Nat. Agricultural and Bio-oriented Res. Organization, Kumamoto, JPN)
,
SHIRATSUCHI Hideki
(Prefectural Univ. Kumamoto, Kumamoto, JPN)
,
SUDA Ikuo
(Nat. Agricultural and Bio-oriented Res. Organization, Kumamoto, JPN)
資料名:
Journal of Food Science
(Journal of Food Science)
巻:
71
号:
1
ページ:
C18-C22
発行年:
2006年01月
JST資料番号:
C0005A
ISSN:
0022-1147
CODEN:
JFDSAZ
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
アメリカ合衆国 (USA)
言語:
英語 (EN)