文献
J-GLOBAL ID:200902258392327273
整理番号:07A0328510
機能性添加物による影響を受ける等電点可溶化/沈殿により完全南極オキアミ(Euphausia superba)から回収された蛋白質のゲル化
Gelation of Protein Recovered from Whole Antarctic Krill (Euphausia superba) by Isoelectric Solubilization/Precipitation as Affected by Functional Additives
著者 (2件):
CHEN Yi-Chen
(Chung Shan Medical Univ., Taichung, TWN)
,
JACZYNSKI Jacek
(West Virginia Univ., West Virginia)
資料名:
Journal of Agricultural and Food Chemistry
(Journal of Agricultural and Food Chemistry)
巻:
55
号:
5
ページ:
1814-1822
発行年:
2007年03月07日
JST資料番号:
C0251A
ISSN:
0021-8561
CODEN:
JAFCAU
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
アメリカ合衆国 (USA)
言語:
英語 (EN)