文献
J-GLOBAL ID:200902258463728428
整理番号:09A0782038
ビワ(Eriobotrya japonica)葉と緑茶葉の茶もみ工程より得られた新規発酵茶製品中のカテキン酸化の加速によるテアフラビンガラート類及びテアルビギン類の増加
Increase of Theaflavin Gallates and Thearubigins by Acceleration of Catechin Oxidation in a New Fermented Tea Product Obtained by the Tea-Rolling Processing of Loquat (Eriobotrya japonica) and Green Tea Leaves
著者 (10件):
TANAKA Takashi
(Nagasaki Univ., Nagasaki, JPN)
,
MIYATA Yuji
(Nagasaki Agriculture and Forestry Experiment Station, Nagasaki, JPN)
,
TAMAYA Kei
(Industrial Technol. Center of Nagasaki, Nagasaki, JPN)
,
KUSANO Rie
(Nagasaki Univ., Nagasaki, JPN)
,
MATSUO Yosuke
(Nagasaki Univ., Nagasaki, JPN)
,
TAMARU Shizuka
(Univ. Nagasaki, Nagasaki, JPN)
,
TANAKA Kazunari
(Univ. Nagasaki, Nagasaki, JPN)
,
MATSUI Toshiro
(Graduate School of Kyushu Univ., Fukuoka, JPN)
,
MAEDA Masamichi
(Industrial Technol. Center of Nagasaki, Nagasaki, JPN)
,
KOUNO Isao
(Nagasaki Univ., Nagasaki, JPN)
資料名:
Journal of Agricultural and Food Chemistry
(Journal of Agricultural and Food Chemistry)
巻:
57
号:
13
ページ:
5816-5822
発行年:
2009年07月08日
JST資料番号:
C0251A
ISSN:
0021-8561
CODEN:
JAFCAU
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
アメリカ合衆国 (USA)
言語:
英語 (EN)