文献
J-GLOBAL ID:200902258476130572
整理番号:05A0535012
紫サツマイモ品種「あやむらさき」由来のアントシアニン類の抗酸化活性
Antioxidative Activity of Anthocyanins from Purple Sweet Potato, Ipomoera batatas Cultivar Ayamurasaki
著者 (5件):
KANO Mitsuyoshi
(Yakult Central Inst. Microbiological Res., Tokyo, JPN)
,
TAKAYANAGI Tomomi
(Yakult Central Inst. Microbiological Res., Tokyo, JPN)
,
HARADA Katsuhisa
(Yakult Central Inst. Microbiological Res., Tokyo, JPN)
,
MAKINO Kumiko
(Yakult Central Inst. Microbiological Res., Tokyo, JPN)
,
ISHIKAWA Fumiyasu
(Yakult Central Inst. Microbiological Res., Tokyo, JPN)
資料名:
Bioscience, Biotechnology, and Biochemistry
(Bioscience, Biotechnology, and Biochemistry)
巻:
69
号:
5
ページ:
979-988
発行年:
2005年05月23日
JST資料番号:
G0021A
ISSN:
0916-8451
CODEN:
BBBIEJ
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
日本 (JPN)
言語:
英語 (EN)