文献
J-GLOBAL ID:200902258511455129
整理番号:07A0802737
限外ろ過,噴霧乾燥および流動層凝結によるインスタント豆乳粉の製造
Production of instant soymilk powders by ultrafiltration, spray drying and fluidized bed agglomeration
著者 (3件):
JINAPONG Nakarin
(Dep. of Biotechnology, Fac. of Sci., Mahidol Univ., Rama 6 Road, Bangkok 10400, THA)
,
SUPHANTHARIKA Manop
(Dep. of Biotechnology, Fac. of Sci., Mahidol Univ., Rama 6 Road, Bangkok 10400, THA)
,
JAMNONG Pimon
(Dep. of Biotechnology, Fac. of Sci., Mahidol Univ., Rama 6 Road, Bangkok 10400, THA)
資料名:
Journal of Food Engineering
(Journal of Food Engineering)
巻:
84
号:
2
ページ:
194-205
発行年:
2008年01月
JST資料番号:
C0838B
ISSN:
0260-8774
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
イギリス (GBR)
言語:
英語 (EN)