文献
J-GLOBAL ID:200902259070075585
整理番号:06A0625668
サトウキビ蒸留酒中の銅(II)の簡単で効果的な除去
Simple and efficient elimination of copper(II) in sugar-cane spirits
著者 (4件):
NEVES Eduardo Almeida
(Departamento de Quimica, Universidade Federal de Sao Carlos, Via Washington Luiz km 235, Sao Carlos, SP. CEP ...)
,
OLIVEIRA Andrea
(Departamento de Quimica, Universidade Federal de Sao Carlos, Via Washington Luiz km 235, Sao Carlos, SP. CEP ...)
,
FERNANDES Andrea Pires
(Departamento de Quimica, Universidade Federal de Sao Carlos, Via Washington Luiz km 235, Sao Carlos, SP. CEP ...)
,
NOBREGA Joaquim A.
(Departamento de Quimica, Universidade Federal de Sao Carlos, Via Washington Luiz km 235, Sao Carlos, SP. CEP ...)
資料名:
Food Chemistry
(Food Chemistry)
巻:
101
号:
1
ページ:
33-36
発行年:
2007年
JST資料番号:
H0766A
ISSN:
0308-8146
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
イギリス (GBR)
言語:
英語 (EN)