文献
J-GLOBAL ID:200902259095523183
整理番号:09A0219477
ピリドキサミンがブドウ糖/アスパラギンモデル系中のアクリルアミド生成に及ぼす影響
Effect of Pyridoxamine on Acrylamide Formation in a Glucose/Asparagine Model System
著者 (2件):
ARRIBAS-LORENZO Gema
(Consejo Superior de Investigaciones Cientificas, Madrid, ESP)
,
MORALES Francisco J.
(Consejo Superior de Investigaciones Cientificas, Madrid, ESP)
資料名:
Journal of Agricultural and Food Chemistry
(Journal of Agricultural and Food Chemistry)
巻:
57
号:
3
ページ:
901-909
発行年:
2009年02月11日
JST資料番号:
C0251A
ISSN:
0021-8561
CODEN:
JAFCAU
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
アメリカ合衆国 (USA)
言語:
英語 (EN)