文献
J-GLOBAL ID:200902259141253218
整理番号:05A0915383
サラダ油およびフライ油に対するフェルラ酸,フェルラ酸エチルおよびフェルロイルモノアシル-およびジアシルグリセリンの添加試験
Addition of Ferulic Acid, Ethyl Ferulate, and Feruloylated Monoacyl- and Diacylglycerols to Salad Oils and Frying Oils
著者 (2件):
WARNER K.
(ARS, USDA, Illinois)
,
LASZLO J. A.
(ARS, USDA, Illinois)
資料名:
Journal of the American Oil Chemists’ Society
(Journal of the American Oil Chemists' Society)
巻:
82
号:
9
ページ:
647-652
発行年:
2005年09月
JST資料番号:
C0259A
ISSN:
0003-021X
CODEN:
JJASDH
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
ドイツ (DEU)
言語:
英語 (EN)