文献
J-GLOBAL ID:200902259384805847
整理番号:07A0940191
酵素的に合成したグリコーゲンの構造と免疫刺激活性との相関性
Relationship between structure and immunostimulating activity of enzymatically synthesized glycogen
著者 (7件):
KAKUTANI Ryo
(Biochemical Res. Lab., Ezaki Glico Co., Ltd, Nishiyodogawa-ku, Osaka 555-8502, JPN)
,
ADACHI Yoshiyuki
(Lab. for Immunopharmacology of Microbial Products, Tokyo Univ. of Pharmacy and Life Sci., Hachioji, Tokyo 192-0392, JPN)
,
KAJIURA Hideki
(Biochemical Res. Lab., Ezaki Glico Co., Ltd, Nishiyodogawa-ku, Osaka 555-8502, JPN)
,
KAJIURA Hideki
(Food Material Dep., Glico Foods Co., Ltd, Takatsuki, Osaka 569-0053, JPN)
,
TAKATA Hiroki
(Biochemical Res. Lab., Ezaki Glico Co., Ltd, Nishiyodogawa-ku, Osaka 555-8502, JPN)
,
KURIKI Takashi
(Biochemical Res. Lab., Ezaki Glico Co., Ltd, Nishiyodogawa-ku, Osaka 555-8502, JPN)
,
OHNO Naohito
(Lab. for Immunopharmacology of Microbial Products, Tokyo Univ. of Pharmacy and Life Sci., Hachioji, Tokyo 192-0392, JPN)
資料名:
Carbohydrate Research
(Carbohydrate Research)
巻:
342
号:
16
ページ:
2371-2379
発行年:
2007年11月26日
JST資料番号:
B0929A
ISSN:
0008-6215
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
イギリス (GBR)
言語:
英語 (EN)