文献
J-GLOBAL ID:200902260442362215
整理番号:05A0436435
大豆蛋白質の電気化学的凝集
Electrochemical Coagulation of Soybean Protein; Tofu (Soybean Curd) Production by an Electro-Reaction
著者 (3件):
KAMATA Yoshiro
(Miyagi Univ. Education, Sendai, JPN)
,
YAMAKI Michiko
(Miyagi Univ. Education, Sendai, JPN)
,
ONODERA Mio
(Miyagi Univ. Education, Sendai, JPN)
資料名:
Food Science and Technology Research
(Food Science and Technology Research)
巻:
10
号:
4
ページ:
424-427
発行年:
2004年11月
JST資料番号:
L2827A
ISSN:
1344-6606
CODEN:
FSTRFS
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
日本 (JPN)
言語:
英語 (EN)