文献
J-GLOBAL ID:200902260733874655
整理番号:08A1083708
マタタビ科果実における酸化防止活性および多価フェノールおよびビタミンCとの関係
Antioxidant capacity and the relationship with polyphenol and Vitamin C in Actinidia fruits
著者 (4件):
DU Guorong
(Coll. of Horticulture, Northwest A&F Univ., Yangling, Shaanxi 712100, CHN)
,
LI Mingjun
(Coll. of Horticulture, Northwest A&F Univ., Yangling, Shaanxi 712100, CHN)
,
MA Fengwang
(Coll. of Horticulture, Northwest A&F Univ., Yangling, Shaanxi 712100, CHN)
,
LIANG Dong
(Coll. of Horticulture, Northwest A&F Univ., Yangling, Shaanxi 712100, CHN)
資料名:
Food Chemistry
(Food Chemistry)
巻:
113
号:
2
ページ:
557-562
発行年:
2009年03月15日
JST資料番号:
H0766A
ISSN:
0308-8146
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
イギリス (GBR)
言語:
英語 (EN)