文献
J-GLOBAL ID:200902260986456744
整理番号:05A0905525
サンショウ(Xanthoxylum piperitum DC.)におけるサンショオール化合物類の定量的解析およびその辛味特性
Quantitative Analysis of Sanshool Compounds in Japanese Pepper (Xanthoxylum piperitum DC.) and Their Pungent Characteristics
著者 (3件):
SUGAI Etsuko
(Dep. of Nutrition and Food Sci., Ochanomizu Univ.)
,
MORIMITSU Yasujiro
(Dep. of Nutrition and Food Sci., Ochanomizu Univ.)
,
KUBOTA Kikue
(Dep. of Nutrition and Food Sci., Ochanomizu Univ.)
資料名:
Bioscience, Biotechnology, and Biochemistry
(Bioscience, Biotechnology, and Biochemistry)
巻:
69
号:
10
ページ:
1958-1962 (J-STAGE)
発行年:
2005年
JST資料番号:
G0021A
ISSN:
0916-8451
CODEN:
BBBIEJ
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
日本 (JPN)
言語:
英語 (EN)