文献
J-GLOBAL ID:200902261082291784
整理番号:06A0787366
着色米から分離したフェノール化合物の同定及びそれらのアルドースレダクターゼ阻害活性
Identification of phenolic compounds isolated from pigmented rices and their aldose reductase inhibitory activities
著者 (3件):
YAWADIO Robert
(Lab. of Food Chemistry, Graduate School of Life and Environmental Sciences, Osaka Prefecture Univ., 1-1, Guaken-cho ...)
,
TANIMORI Shinji
(Lab. of Organic Chemistry, Graduate School of Life and Environmental Sciences, Osaka Prefecture Univ., 1-1 ...)
,
MORITA Naofumi
(Lab. of Food Chemistry, Graduate School of Life and Environmental Sciences, Osaka Prefecture Univ., 1-1, Guaken-cho ...)
資料名:
Food Chemistry
(Food Chemistry)
巻:
101
号:
4
ページ:
1616-1625
発行年:
2007年
JST資料番号:
H0766A
ISSN:
0308-8146
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
イギリス (GBR)
言語:
英語 (EN)