文献
J-GLOBAL ID:200902261475770404
整理番号:04A0461925
脂質及びLDL酸化に及ぼす食事オリーブ油のフェノール濃度を違えることの影響 無作為化制御試験
Effects of differing phenolic content in dietary olive oils on lipids and LDL oxidation A randomized controlled trial
著者 (9件):
MARRUGAT J
(Inst. Municipal d’Investigacio Medica, Barcelona, ESP)
,
COVAS M-I
(Inst. Municipal d’Investigacio Medica, Barcelona, ESP)
,
FITO M
(Inst. Municipal d’Investigacio Medica, Barcelona, ESP)
,
SCHROEDER H
(Inst. Municipal d’Investigacio Medica, Barcelona, ESP)
,
MIRO-CASAS E
(Inst. Municipal d’Investigacio Medica, Barcelona, ESP)
,
GIMENO E
(Univ. Barcelona, Barcelona, ESP)
,
LOPEZ-SABATER M C
(Univ. Barcelona, Barcelona, ESP)
,
DE LA TORRE R
(Inst. Municipal d’Investigacio Medica, Barcelona, ESP)
,
FARRE M
(Univ. Autonoma de Barcelona, Barcelona, ESP)
資料名:
European Journal of Nutrition
(European Journal of Nutrition)
巻:
43
号:
3
ページ:
140-147
発行年:
2004年06月
JST資料番号:
C0778B
ISSN:
1436-6207
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
ドイツ (DEU)
言語:
英語 (EN)