文献
J-GLOBAL ID:200902261807009010
整理番号:05A0040980
水産食品製品の品質に対するより新しいスラリーアイスシステムの効果:フレークアイス冷却法に対する比較検討
Effects of newer slurry ice systems on the quality of aquatic food products: a comparative review versus flake-ice chilling methods
著者 (3件):
PINEIRO C
(Spanish Council for Scientific Res. (CSIC), Vigo, ESP)
,
BARROS-VELAZQUEZ J
(Univ. Santiago de Compostela, Lugo, ESP)
,
AUBOURG S P
(Spanish Council for Scientific Res. (CSIC), Vigo, ESP)
資料名:
Trends in Food Science & Technology
(Trends in Food Science & Technology)
巻:
15
号:
12
ページ:
575-582
発行年:
2004年12月
JST資料番号:
W0057A
ISSN:
0924-2244
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
文献レビュー
発行国:
イギリス (GBR)
言語:
英語 (EN)