文献
J-GLOBAL ID:200902261941163890
整理番号:03A0865454
魚醤のアンギオテンシンI変換酵素阻害活性とインシュリン分泌促進活性
Angiotensin I-Converting Enzyme Inhibitory Activity and Insulin Secretion Stimulative Activity of Fermented Fish Sauce
著者 (4件):
ICHIMURA T
(National Inst. of Advanced Industrial Sci. and Technol., Ibaraki, JPN)
,
HU J
(National Inst. of Advanced Industrial Sci. and Technol., Ibaraki, JPN)
,
AITA D Q
(Mitsubishi Gas Chemical Co., Inc., Niigata, JPN)
,
MARUYAMA S
(National Inst. of Advanced Industrial Sci. and Technol., Ibaraki, JPN)
資料名:
Journal of Bioscience and Bioengineering
(Journal of Bioscience and Bioengineering)
巻:
96
号:
5
ページ:
496-499
発行年:
2003年11月25日
JST資料番号:
G0535B
ISSN:
1389-1723
CODEN:
JBBIF6
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
短報
発行国:
日本 (JPN)
言語:
英語 (EN)