文献
J-GLOBAL ID:200902262075843425
整理番号:06A0732407
キトサン-アルギン酸複合剤処理によるすり身洗浄水から蛋白質と水回収効率に関するキトサンタイプの影響
Effect of chitosan type on protein and water recovery efficiency from surimi wash water treated with chitosan-alginate complexes
著者 (5件):
WIBOWO Singgih
(Food Process Engineering Group, Dep. of Food Sci. and Technol., Oregon State Univ., 100 Wiegand Hall, Corvallis, OR ...)
,
VELAZQUEZ Gonzalo
(Food Process Engineering Group, Dep. of Food Sci. and Technol., Oregon State Univ., 100 Wiegand Hall, Corvallis, OR ...)
,
VELAZQUEZ Gonzalo
(Dep. of Food Sci. and Technol., U.A.M. Reynosa-Aztlan, Universidad Autonoma de Tamaulipas, A.P.1015, Reynosa, Tam. ...)
,
SAVANT Vivek
(Food Process Engineering Group, Dep. of Food Sci. and Technol., Oregon State Univ., 100 Wiegand Hall, Corvallis, OR ...)
,
TORRES J. Antonio
(Food Process Engineering Group, Dep. of Food Sci. and Technol., Oregon State Univ., 100 Wiegand Hall, Corvallis, OR ...)
資料名:
Bioresource Technology
(Bioresource Technology)
巻:
98
号:
3
ページ:
539-545
発行年:
2007年02月
JST資料番号:
A0390B
ISSN:
0960-8524
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
イギリス (GBR)
言語:
英語 (EN)