文献
J-GLOBAL ID:200902262245631070
整理番号:07A0018349
メカノ化学法によるレシチンを用いてのリポソーム封入食品の効率的な調製
Efficient Preparation of Liposomes Encapsulating Food Materials Using Lecithins by a Mechanochemical Method
著者 (8件):
TAKAHASHI Makoto
(The United Graduate School of Agricultural Sci., Kagoshima Univ.)
,
TAKAHASHI Makoto
(Kanehide Bio Co., Ltd.)
,
INAFUKU Kei-ichiro
(Kanehide Bio Co., Ltd.)
,
MIYAGI Takeshi
(Kanehide Bio Co., Ltd.)
,
OKU Hirosuke
(Center of Molecular Bioscience, Univ. of the Ryukyus)
,
WADA Koji
(Fac. of Agriculture, Univ. of the Ryukyus)
,
IMURA Tomohiro
(National Inst. of Advanced Industrial Sci. and Technol.)
,
KITAMOTO Dai
(National Inst. of Advanced Industrial Sci. and Technol.)
資料名:
Journal of Oleo Science
(Journal of Oleo Science)
巻:
56
号:
1
ページ:
35-42 (J-STAGE)
発行年:
2007年
JST資料番号:
G0238A
ISSN:
1345-8957
CODEN:
JOSOAP
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
解説
発行国:
日本 (JPN)
言語:
英語 (EN)