文献
J-GLOBAL ID:200902263037898395
整理番号:08A1253518
亜臨界水処理によるふすま由来エキスの特性
Properties of Extracts from Wheat Bran by Subcritical Water Treatment
著者 (4件):
KATAOKA Masaaki
(Kyoto Univ., Kyoto, JPN)
,
WIBOONSIRIKUL Jintana
(Petchaburi Rajabhat Univ., Petchaburi, THA)
,
KIMURA Yukitaka
(Kyoto Univ., Kyoto, JPN)
,
ADACHI Shuji
(Kyoto Univ., Kyoto, JPN)
資料名:
Food Science and Technology Research
(Food Science and Technology Research)
巻:
14
号:
6
ページ:
553-556
発行年:
2008年11月
JST資料番号:
L2827A
ISSN:
1344-6606
CODEN:
FSTRFS
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
日本 (JPN)
言語:
英語 (EN)