文献
J-GLOBAL ID:200902263433532743
整理番号:06A0963748
Lactobacillus casei Shirota株およびトランスガラクトシル化オリゴ糖を含む共生醗酵乳飲料の準健康ボランティアの排便回数,腸ミクロフローラ,有機酸濃度および腐敗代謝産物に及ぼす効果:無作為プラセボ対照交差試験
The Effects of a Synbiotic Fermented Milk Beverage Containing Lactobacillus casei Strain Shirota and Transgalactosylated Oligosaccharides on Defecation Frequency, Intestinal Microflora, Organic Acid Concentrations, and Putrefactive Metabolites of Sub-Optimal Health State Volunteers: A Randomized Placebo-Controlled Cross-Over Study
著者 (10件):
SHIOIRI Terue
(Tokyo Kasei Univ., Tokyo, JPN)
,
YAHAGI Keiko
(Tokyo Kasei Univ., Tokyo, JPN)
,
NAKAYAMA Sachie
(Tokyo Kasei Univ., Tokyo, JPN)
,
ASAHARA Takashi
(Yakult Central Inst. Microbiological Res., Tokyo, JPN)
,
YUKI Norikatsu
(Yakult Central Inst. Microbiological Res., Tokyo, JPN)
,
KAWAKAMI Koji
(Yakult Central Inst. Microbiological Res., Tokyo, JPN)
,
YAMAOKA Yoshitaku
(Yakult Honsha Co., Ltd., Tokyo, JPN)
,
SAKAI Yuko
(Yakult Honsha Co., Ltd., Tokyo, JPN)
,
NOMOTO Koji
(Yakult Central Inst. Microbiological Res., Tokyo, JPN)
,
TOTANI Masumi
(Tokyo Kasei Univ., Tokyo, JPN)
資料名:
Bioscience and Microflora
(Bioscience and Microflora)
巻:
25
号:
4
ページ:
137-146
発行年:
2006年10月
JST資料番号:
X0537A
ISSN:
1342-1441
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
日本 (JPN)
言語:
英語 (EN)