文献
J-GLOBAL ID:200902263599170467
整理番号:09A0202099
三次元蛍光分光法によるぶどう酒の品種,醸造所及び醸造時期についての予備調査
Preliminary Investigation on Variety, Brewery and Vintage of Wines using Three-dimensional Fluorescence Spectroscopy
著者 (4件):
YIN Chunli
(Northwest A&F Univ., Shaanxi, CHN)
,
LI Hua
(Northwest A&F Univ., Shaanxi, CHN)
,
DING Chunhui
(Northwest A&F Univ., Shaanxi, CHN)
,
WANG Hua
(Northwest A&F Univ., Shaanxi, CHN)
資料名:
Food Science and Technology Research
(Food Science and Technology Research)
巻:
15
号:
1
ページ:
27-38
発行年:
2009年01月
JST資料番号:
L2827A
ISSN:
1344-6606
CODEN:
FSTRFS
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
日本 (JPN)
言語:
英語 (EN)