文献
J-GLOBAL ID:200902263867057067
整理番号:05A0111421
膜技術によるカノーラ蛋白質材料の調製および粉の機能性評価
Preparation of canola protein materials using membrane technology and evaluation of meals functional properties
著者 (4件):
GHODSVALI A
(Univ. Ferdosi, Mashad, IRN)
,
KHODAPARAST M H H
(Univ. Ferdosi, Mashad, IRN)
,
VOSOUGHI M
(Sharif Univ., Tehran, IRN)
,
DIOSADY L L
(Univ. Toronto, Ont., CAN)
資料名:
Food Research International
(Food Research International)
巻:
38
号:
2
ページ:
223-231
発行年:
2005年
JST資料番号:
D0633A
ISSN:
0963-9969
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
イギリス (GBR)
言語:
英語 (EN)