文献
J-GLOBAL ID:200902263904837930
整理番号:06A0649956
高蛋白そば粉はその蛋白質消化性の低さによって,高コレステロール食によるラットの高コレステロール血症,マウスの胆石形成,ラットの体脂肪を抑制する
High protein buckwheat flour suppresses hypercholesterolemia in rats and gallstone formation in mice by hypercholesterolemic diet and body fat in rats because of its low protein digestibility
著者 (7件):
TOMOTAKE Hiroyuki
(Iida Women’s Junior Coll., Nagano, JPN)
,
YAMAMOTO Naoe
(Hiroshima Univ., Higashi-Hiroshima, JPN)
,
YANAKA Noriyuki
(Hiroshima Univ., Higashi-Hiroshima, JPN)
,
OHINATA Hiroshi
(Food Technol. Res. Inst. Nagano Prefecture, Nagano, JPN)
,
YAMAZAKI Rikio
(Nikkoku Flour Milling Co., Ltd., Nagano, JPN)
,
KAYASHITA Jun
(Gifu City Women’s Coll., Gifu, JPN)
,
KATO Norihisa
(Hiroshima Univ., Higashi-Hiroshima, JPN)
資料名:
Nutrition
(Nutrition)
巻:
22
号:
2
ページ:
166-173
発行年:
2006年02月
JST資料番号:
T0836A
ISSN:
0899-9007
資料種別:
逐次刊行物 (A)
発行国:
アメリカ合衆国 (USA)
言語:
英語 (EN)