文献
J-GLOBAL ID:200902264504825646
整理番号:05A0003585
ハマチの凍結および解凍後の血合肉の褐変防止
Preventive method of color deterioration of yellowtail dark muscle during frozen storage and post thawing
著者 (5件):
HIRAOKA Y
(Industrial Res. Center of Ehime Prefecture, Matsuyama, JPN)
,
OHSAKA E
(Industrial Res. Center of Ehime Prefecture, Matsuyama, JPN)
,
NARITA K
(Sea Farming Center of Ehime Prefecture, Ehime, JPN)
,
YAMABE K
(Industrial Res. Center of Ehime Prefecture, Matsuyama, JPN)
,
SEKI N
(Hokkaido Univ., Hokkaido, JPN)
資料名:
Fisheries Science
(Fisheries Science)
巻:
70
号:
6
ページ:
1130-1136
発行年:
2004年12月
JST資料番号:
W1348A
ISSN:
0919-9268
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
オーストラリア (AUS)
言語:
英語 (EN)