文献
J-GLOBAL ID:200902265030183504
整理番号:05A0178016
原乳およびミルクチーズにおけるビフィドバクテリアのPCR法による検出 培養法との比較
A PCR method for detection of bifidobacteria in raw milk and raw milk cheese: comparison with culture-based methods.
著者 (5件):
DELCENSERIE V
(Univ. Liege, Liege, BEL)
,
BECHOUX N
(Univ. Liege, Liege, BEL)
,
CHINA B
(Univ. Liege, Liege, BEL)
,
DAUBE G
(Univ. Liege, Liege, BEL)
,
GAVINI F
(Inst. National de la rech. agronomique, Villeneuve d’Ascq, FRA)
資料名:
Journal of Microbiological Methods
(Journal of Microbiological Methods)
巻:
61
号:
1
ページ:
55-67
発行年:
2005年04月
JST資料番号:
H0882A
ISSN:
0167-7012
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
オランダ (NLD)
言語:
英語 (EN)