文献
J-GLOBAL ID:200902265178676461
整理番号:05A0852937
UV照射ODSラットの酸化防止能に及ぼすβ-カロチン,アスコルビン酸,カキ,及び豆さやの投与の影響
Effects of Administration of β-Carotene, Ascorbic Acid, Persimmons, and Pods on Antioxidative Ability in UV-Irradiated ODS Rats
著者 (3件):
HOSOTANI Keisuke
(Wakayama Univ.)
,
YOSHIDA Minoru
(Wakayama Sinai Women’s Jr. Coll.)
,
KITAGAWA Masahiro
(Otemae Coll. Nutrition)
資料名:
International Journal for Vitamin and Nutrition Research
(International Journal for Vitamin and Nutrition Research)
巻:
75
号:
4
ページ:
227-234
発行年:
2005年07月
JST資料番号:
D0483A
ISSN:
0300-9831
CODEN:
IZVIAK
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
スイス (CHE)
言語:
英語 (EN)